Melumenga Terrasse

51 leiligheter med nydelig utsikt

Praktfull utsikt og solrike omgivelser.

Vi er stolte av å kunne presentere Melumenga Terrasse i Åmot, med 51 leiligheter av varierende størrelse.

Vestvendt med lang solgang og sen kveldssol i alle boenheter. Leilighetene har romslige terrasser med delvis overdekkede arealer, og en fantastisk utsikt. Bygningene kjennetegnes ved sin trappelignende utforming i fem ulike høyder, med et lyst og vennlig uttrykk på fasaden.

Se mer

Leiligheter i Blokk C lagt ut for salg

Vi har nå lagt ut flere leiligheter for salg i prosjektet Melumenga Terrasse. Blokk C inneholder 11 leiligheter i ulik størrelse og prisklasse. Ta kontakt med oss eller megler for mer informasjon.

LES MER

Fortsatt ledige leiligheter i blokk B

MELUMENGA TERRASSE blokk B med moderne eierleiligheter. Sol og flott utsikt. Kun 6 leiligheter igjen! Ta kontakt med oss eller megler for mer informasjon.

LES MER

Noe for en hver smak

Boenhetene har stor variasjon i både planløsning og størrelse. De minste leilighetene er 2-roms boliger med 55,5 m² boligareal, mens de største er romslige 4-roms boliger med 146 m² boligareal. Det er rikelig med parkeringsmuligheter for både beboere og besøkende. To etasjes

P-kjeller, utvendig parkering og egen garasje tilknyttet toppleilighetene.

I tillegg finnes det fellesarealer trimrom og festlokaler som kan benyttes for både møter, store og små høytidelige anledninger.

Ideell beliggenhet

Området tilbyr et trygt oppvekstmiljø med umiddelbar nærhet til barnehager, skoler og et bredt spekter av aktivitetstilbud for alle aldersgrupper. Modums frie natur er rett utenfor døren med sykkelveier, turstier og skiløyper. Samtidig er byer som Drammen, Kongsberg og Hønefoss kun en 40 minutters kjøretur unna.

Se bilder fra byggeprosessen

Tjenester fra Flaget

Regulering

Betongarbeid

Tømrerarbeid

Fortsatt ledige leiligheter

Andre prosjekter