Om Flaget

Vi gir deg Varig Kvalitet

Solid fundament

Flaget er resultatet av en omprofilering av flere bedrifter, deriblant Tømrer Sigurd Flaget AS. I så måte strekker selskapets historie seg tilbake til 1995.

Siden den gang har vi utviklet oss enormt. I dag fremstår Flaget som en solid aktør i byggebransjen med flere bein å stå på. Tyngden ligger fortsatt på tømrersiden, men nye satsningsområder gjør at vi kan kan være med deg hele veien - fra idé til du har nøkkelen i hånden.

Arbeidsmiljø og HMS

Flaget er ingenting uten menneskene som jobber her. Derfor setter vi våre ansatte foran alt annet. Vi har et sterkt fokus på å skape et trygt, motiverende og inkluderende arbeidsmiljø. Hos oss skal samtlige ansatte se frem til å gå på jobb. 

Vi tar sikkerhet på alvor og HMS-arbeidet blir satt i høysetet. Alle ansatte får grundig innføring og kontinuerlig opplæring i aktuelle tiltak. Dette legger grunnlaget for at alle ansatte skal komme hjem i god behold, hver eneste dag.

Hils på vår administrasjon

Varig kvalitet

Felles for alle våre tjenester er løftet om Varig Kvalitet. Enten det dreier seg om en enkel prosjekttegning eller et omfattende byggeprosjekt, skal kvaliteten gjennomsyre arbeidet vi utfører.

Samtidig skal vi skape varige løsninger som tåler tidens tann. Ved å kombinere bærekraftige materialer med solid erfaring, garanterer vi løsninger med permanent levetid.

Vi ligger i forkant

Vi lever i en verden som er i stadig endring. Vår bransje er intet unntak. Derfor streber vi etter å tilpasse oss etter fremtidens krav og forventninger.

Gjennom kontinuerlig kompetanseutvikling og en genuin interesse for nye løsninger, sørger vi for å ligge i forkant. Dette sikrer deg en oppdatert og tilpasningsdyktig samarbeidspartner – klar til å angripe dine utfordringer.

Les om våre rådgivningstjenester