Nye leiligheter i populære Støperigata

16 nye leiligheter i det attraktive boligområdet i Hokksund. I mai starter salget.

I 2016 sto de første leilighetene i Støperigata ferdig. Nå skal det bygges 16 nye leiligheter i det attraktive boligområdet i Hokksund. I mai starter salget.

Ettertraktet

Fra før har Flaget bygget to bygg med til sammen 27 leiligheter i Støperigata. De tre-etasjes leilighetsbyggene har vist seg å være populære. Ikke uten grunn, skal vi tro daglig leder i Flaget AS, Torger Terum.

- Vi opplevde en stor etterspørsel etter leilighetene som var en del av bygg A og B. Det skyldtes nok at leilighetene oppfyller mange av de kriteriene som er etterspurt i markedet: stor terrasse, parkeringskjeller og alle servicetilbud i umiddelbar nærhet.

Artikkelen fortsetter under bildekarusellen

Sentralt og rolig

Leilighetene er sentralt lokalisert ved elvebredden med kort vei til togstasjonen. Likevel er omgivelsene svært rolige i følge Terum.  

- Her kan du bo i midt i byen, men samtidig bo skjermet til - uten sjenerende støy. Leilighetene ligger rett ved elvebredden med nærhet til vakre grøntområder. Denne kombinasjonen er ganske unik.

Størrelsene på leilighetene vil variere fra 40kvm til i overkant av 100 kvm, med 1 til 3 soverom. Prisene vil være fra 1 990 000,-.

- Dette burde være størrelser og tilhørende prisklasser som appellerer til de fleste, understreker Terum.

 Snart salgsstart

Leilighetene skal ikke stå ferdig før høsten 2019, men salget starter allerede i april.

- Ja, salgsstart er like rundt hjørnet, så her er det mulig å være tidlig ute. Det gir jo fordelen av å velge fra øverste hylle og plukke ut drømmeleiligheten. 

Selv om salgsstart er en måned unna har det allerede kommet henvendelser.

- Vi har fått noen forespørsler, så ja, det er selvfølgelig mulig å melde interesse før april. Det vil også komme mer informasjon på flagetas.no og Facebook-siden vår i nærmeste fremtid. Her er det bare å følge med, oppmuntrer Terum.