Med Skalahus på laget

Flaget har inngått en forhandleravtale med Skalahus. Det betyr at vi nå kan tilby alle deres husmodeller, noe som gir enda større valgmulighet for våre kunder.

- Vi ønsket å bli forhandler av Skalahus fordi vi ville ha flere bein å stå på. Med Skalahus på laget får vi et veldig godt supplement til vår aktivitet, og kundene våre kan velge mellom et bredere spekter av boliger, sier daglig leder i Flaget, Torger Terum.

Felles om Varig kvalitet
Skalahus og Flaget har flere felles tanker om hvordan boligprosjekter skal gjennomføres. Begge har et tydelig mål om å bygge for fremtiden, både når det gjelder kvalitet og design.

- Skalahus og BoligPartner-konsernet som merkevare og strukturen de har, tiltalte oss. Det er kvalitet i alle ledd og det harmonerer veldig godt med vårt motto; Varig kvalitet, forteller Terum.

- Jeg er sikker på at kombinasjonen av Skalahus, med Boligpartner-konsernet i ryggen, og vår lokale tilhørighet vil gjøre oss enda mer attraktive.

En totalleverandør
Ketil Strand, kjededirektør i Skalahus, er godt fornøyd med å få Flaget som ny leverandør.

- Her får vi en aktør som er etablert i mange markeder innen bygg. En totalleverandør som ønsker å bygge alle typer boliger vi kan tilby. I tillegg til mulighetene som ligger på tomteprosjektene og flermannsboliger vil de ha en egen salgsavdeling som går rett på eneboligmarkedet.

- Dette gjør Flaget til en attraktiv samarbeidspartner for Skalahus og vi gleder oss veldig til å se hva dette samarbeidet vil gi av resultater både for oss begge, avslutter Strand.Utforsk husmodellene til Skalahus her